Saturday, February 7, 2009

Lawatan ke Gerak Usahawan Nasional 2009 PWTC

Lame da x update blog nh kan.. tade ape nak story sgt.. so nak cite la mase aku flow dak2 nh tuk assigment groups kitowang..
07/02/2009
Tadi kami g la ke PWTC 2 make some interview with exhibitor malaysia yang buat pameran... sume nh tuk assigment 4 subject Princple of Small Business (PSB). x brape nak ramai y datang time 2... cz kitowang datang awal.. kul 10 lebih kot sampai kat sana.. so y pergi kat sane aku, azad, kadoxs, Farik ngan anet... 3 lagi groups
member x folow.. lantak la kowang kene buat report.. kitowang da penat2 cari bahan... kowang type n kowang submit.. PADAN!!!
lagi pon yang datang. sampai2 je kat sane Che Nad KK, Mek, n As dah tgu kitowang cz dowang tataw nak kene buat ape kat c2...
huhuhuhuh... apo la kowang nh...
tp td ok la g dapat makan taster free.. wawaaa..tapi dapat ckit je... jadi la.. sape nak bg kan... hehehe... agak bosan la gak tadi.. cz x ramai sgt exhibitor y bukak booth.. lagi pon penat nak merayau PWTC tu.. beasq sgt.. sampaikan nak cari jlan kua pon sesat,... hehehe..
(Ape2 ntah la dalam train nh)
kadok y snap...

7 comments:

countess_anne said...

amboi3x mr saiful ni.. sempat lg mengata kitowang.... huhuu da xtau nk wat cne... tu mnx tolong tu.... sowie le asyik nyusahkan ko je.. hahhahahha ayat touching lak... pape jela... janji happy....

apizz said...

siot ko... dtg PWTC x bgtau...
aku dok ada kat pwtc... sedih2... cam ne ar memberkan...
(T.T)

PandaMerah said...

gler luper mmbr ko...
apizz ngan angah kat situh..
HAHAHA

countess_anne said...

erm... lupo lak.... ktowang nk ucapkan terima kasih bebanyak kt ko pasal bnyak tolong ktowang... huhuhuu thanks epul..... (",)

epullani said...

che nad- ala ayat touching.. elek r... mcm x biase lak ngan aku...hehehe... tade pape la wei.. what mbe use right?

apis- sowie wei.. aku btl2 x ingat kau de kat pwtc 2... kitowang just dtg uat interview n trus balik da pas 2...

shamen- aku loope la wei... huhuhu.. bile g genting?

Azad said...

hensem kan aku dlm gambar ni...

epullani said...

huh...!

ye la nsem.. (amek hati)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...