Friday, September 24, 2010

Gambar Lucah ~

Salam.. Morning, Afternoon, Evening, Nyte (pilih mengikit keadaan y bersesuaian dengan anda)

Da dengar lagu Maher Zain tuh. Entry kali ni nak masukkan pasal gambar pulak.. gambar apa..? haa mesti korang fikir lain pasal Title Entry kali ni kan.. hikhikk.. saje nak nak share picture y da amik. Sangat ramai (2orang je pon.. tapi 2 orang nak pakai ramai je or sangat ramai..? sila jawab...) permintaan dr rakan y suruh saya upload pic y saya da amik. So, dengan itu saya dengan segan malunya nak la tayang gambar y saya dah amik. sila komen dan kritik supaya saya boleh menjadi seorang Pornographer... Maafkan Photographer maksud saya..

gambar ni saya belajar dari seorang hamba Allah yang berhati mulia, yang sanggup berkongsi ilmu dengan hamba2 yang lain..


Bunga

Bunga

Anak


Bunga

Anak-anak

Anak

Besi buruk

Haa yang ini Pusaka saya

No Komen
(mmg saya amik tau gambar ni)



10 comments:

Cap Api said...

mmg ada bakatlah ambik gmbr.. mcm best kan jd photographer..

epullani said...

hehe tq =)

Budak Pensel said...

gambar tu sume ok..tinggal lagi permainan tone melalui tool curve dalam ps tu yang boleh memainkan peranan 'mood' gambar..

just share..

compact sometimes can kill dslr if people know how to use photoshop better

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

good try bro !!!!

diyana said...

gambar besi buruk tu paling menarik :)

epullani said...

haaa tq2 =)

ThE cOpy suSU said...

wah cantek2...

Meera said...

cube amek gmbr i :D :D

Aimanness said...

3RD BUNGA TU CANTEK!

epullani said...

tq2 :>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...