Sunday, October 11, 2009

K.E.M.B.A.L.I

Assalamualaikum Wrth...

humm rase nye dah terlalu lama aku berdiam diri tanpa memberikan Post2 baru. Maafkan lah pada rakan2 y setia membaca post2 dr ku. bukan lah niat d hati untuk mendiam diri tetapi kerana keadaan diri sendiri y amat2 malas tuk menghantar post baru.. mehhehe.. puncanya dari kesibukkan diri dengan kerja y d berikan oleh lecturer sehinggakan tiada masa tuk aku berfikir bg mengarang dengan lebih banyak di sini.. huhuhu...

dan sekarang d kampus UniKl terlalu menggilakan satu website sosial komuniti y sebenarnya sudah lama popular tp baru la popular d kalangan kami (rakan2 sebaya),,, termasuklah aku,,, huuuu.
hinggakan aku terleka dan lalai tuk "mengupdate" blog ini.. insyallah akan tiba akan aku sediakan dengan post2 y terbaru ye.. sekian tuk ketika ini..

sekian
salam...

4 comments:

AhmadMuhd said...

emmm lama betol epul menyepi yer....... heheheee

epullani said...

tuh la pasal..
nak kate menyepi tuh xde la sgt..
epy je ha..
heeeee

countess_anne said...

epul mane blog baru... huhuhu

moh adeeb said...

bro update la broo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...