Saturday, January 17, 2009

Minggu Sillaturrahim (MSR) d Mfi

Petang 2 kitowang makan kat Kedai makan Amjal kat kaki bukit 2... rezal BOMBE datang ngan partner die... bole tahan.. not bad... almaklum la kan orang putus cinte.. bile da dapat peganti hah ambik...! JANTAN!!! ASTAGALAVISTA... KL..KL.. huhuh ala rezal... aku gurau je...
marah die kat aku... heheh...
xpe aku doakan kau dapat jodoh y lagi baik dari sebelumnye... y muslimah mcm WAWA.... HMM dapat la sembang2 kejap ngan rezal BOMBE 2... rindu kat mbe2 sume... nh dolah x jumpe lagi nh. Senje 2 pas makan malam kitowang bersiap2 nak ke Mfi kat Bangi g orantasi... sebelah KPTM Bangi... dalam kol 9lebih sampai kat Mfi.


aku fail la kalau nak g orentasi2 nh... da la layan dak degree mcm layan dak skolah.. padehal OC ngan Fesi sbaye je, y lg mude pon ade... tp kerek nak mampos... langsung x hormat orang... KURANG HAJARRR... Da la x follow schedule, pas 2 skit2 nak nyanyi.. skit2 nak main...
tapi aku bersyukur pas balik je dr MSR pitching aku da ok dan aku da bole kontrol suara dan nafas dengan baik... Bole la masuk OIAM 2009.. x pon bintang RTM... wawawaaa BEGOK!


mase MSR aku 1 group ngan Kaduk n Chenad KK. + kwan2 baru Unikl City Campus Ron, wan, mat, ila, diha, hasif, Kay, ++. + mbe2 baru Mfi a'ie, Sabah / Danny, Kimi, abul, Aznan, Esham, ++.
xde ape y best ka cne... bosan... membazir duit je pegi cna... cz organizer langsung x terlatih... leadership nothing... menyakitkan hati je.. penat kan badan... batter consultan y handle.. senang... abeh cite... da la 1st day tadah telinge je... berdarah2 + bernanah telinge aku dengar ceramah...
pas 2 kalo dak bising2 die sebut UniKL sume tepuk skali (pap) BANGANG je gasenye...
letih aku... sampai skarang aku fobia orang sebut perkataan UniKL... mesti nak tepuk (pap) mcm badi lak... terbawak2 sampai skarang.. hadoi la... UniKL! (tepuk la sikit) (mcm azwan Ali lak) barang amanah, strow pon aku simpan kat kaki katil... kalau hilang kene buat star jump lak... HUAHUAHUAHUA...


+ antare sebab2 aku x suke orantasi / MSR:
  1. x suke di displinkan cz aku taw nak displin kan diri aku nh.. (mak aku dah ajar dari dulu laie)
  2. nak buat sesuatu ikut suke
  3. aku x suke d suruh2
  4. kene pakai baju same 2 - 3 hari (busuk la wei)
  5. xboleh mandi dengan kusyuk
  6. kasut aku dah berbau
  7. tido setilam ngan nas ngan azad (paling2 aku takot)
  8. orang tengking2 tepi telinga
  9. Sesetengah OC blagak bagus padehal BEGOK! (xsume la)
  10. organizer x bertauliah (bagus lagi ADEEB) (ADEEB nanti pas nh banje aku makan...)
  11. train dak degree mcm dak skolah... padehal y handel pon dak dip... (blagak je la korang wei)
  12. duduk bersila dalam dewan... (leper ponggong aku)
  13. xde rest (penat taw x?)
  14. ade OC y x penah nak mengaku salah or intak maaf bile da salah... (BODOH SOMBONG)

+ antare sebab2 aku suke orantasi / MSR:

  1. Fesi group kitowang layan... 1 kepale
  2. group member pon 1 kepale
  3. Sabah / Danny masuk air
  4. dua2 tapak kasut azad tercabut... huhuhu beli y ori la wei len kali
Ini lah group member kitowang (Dijon)

Ron, Wan (klon Wan Manjoi & John), sayeKami Pengutip Sampah
Ngan A'ieNgan Madihah a.k.a Diha

Ngan Ron

Fesi kitowang Fazlan...sbaye je ngan ak

16 comments:

Schizz said...

HAHAHAHA
REZAL DAH ADER JANTAN?
br brake jd GAY
HAHAHAHA
kim slm kat dier

epullani said...

huhuhu..
die da tukar channel kot...

- mista dausz - said...

eh korang neh..
mengata kwn aku lak..
report rezal t..
hahaa..

erm aku xsuka orientasi..
wat sakit hati jew..
tp orientasi ko ni lg la
bdk sebaya yg handle..
lg xbleh blah..
apatah lg b'lagak & bodoh sombong..

papepown
layan je~!
ahaha

epullani said...

aku tensen je ngan dowang... huhuhuhu

kau pon akan marah n sakit hati kalau kau kene

hadoi la...

- mista dausz - said...

taw xpew...

tp xpe da lepas pown..

seb bek aku xmasuk

ahahahah

Anonymous said...

kuang ajo kowang...
ngutuk aku dlam blog...
huh...
mlas aku nk melawat kowang pas nih...

rezal said...

kuang AJO...!

- mista dausz - said...

aku xngata k..

- mista dausz - said...

aku xngata k..

Anonymous said...

haha.. tido dapat peluk org mmg best.. hehe.. epul jd mangsa..
sape sruh tido x pakei baju.. mmg geli kene peluk..

epullani said...

huhuhu... aku da ubah da rezal...
marah die kat aku...

wei nas... aku geli taw...
huhuhuu

Azad said...

Kasut aku tu da lama la woi...
Nasib aku je x baik bleh tanggal
lak masa orientasi ari tu...

ngkau lagi la... malas nk brsukan masa orientasi ari tu...

OKU betul...

rezal said...

setelah tercematnyer maruah aku...
baru ko tukar yer...
huh....!

geram2...
cam nk jer picit2 t _ t _ k syamin...
argh...!

rezal said...

lg satu...
ko delete la ayat yg xberkenaan tu..

argh...!
tension...
aku solo jer skung nih...
nk menyepi jap...
jgn kaco...

- mista dausz - said...

hahahahaha
pe ke hal la korang neh
adoyaiii..

epullani said...

Rezal - ala nak menyepi la konon... lantak mu la... nanti buat makan2 jgn lupe aku lak...

yus- kami mcm nh.. gurau manje namenye 2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...