Saturday, January 17, 2009

Register d UniKL (pap)

lame da aku x update blog aku nh... al maklum la da smbung stdy nh... sume jauh... tenet tade... pnjam la laptop membe... 2 pon brebut2 ngan azad... tensen je..

ok la aku nak mengarang ckit pasal aku register ari2...

04/01/2009 (ahad)

aku bangun pagi pasal semangat nak g register kat UniKL (pap). kul 5 a.m. aku da tejage... cz ade y sudi mengejutkan aku pade pagi2 moning blind itu (mekaseh Ema, mekaseh azad)...
pas da siap2 mandi sume aku naik uma along aku tgk mak ngan fmly along aku da siap ke blom...
huh dowang lg cekap... da siap2 sume da.. n da siap masak nasi ngan lauk da pon...

dalam kol 7.30 kami gerak dari seremban 2 ke kl... hampir jam 9 baru la sampai kl cz b4 2 singgah dlu buang air kat R&R seremban... huhuhu
sampai je kat UniKL azad n femeli lalu sebelah aku... puah aku melambai die bole ta nampak... apo la kau wei...

mase sampai register x ramai owang pon... azad dapat kawan baru name die Muhaimin. alim daknye... alhamdulilah... pagi 2 dapat la jmpe nas, meera, chenad, chenad lagi, min, lai laily, as, mek, dan sebagainye... (sory la kalau ade name y x d sebutkan) argh tidak!!!.. kptm laie... tp ok gak da sisp2 de mbe kan... senang ckit. so bole la sattle awal... time rgster 2 aku gerak secara trio... + azad + nas. ape lg... baru jumpe je da mule kutok2 owang.. x semonoh. kul 11 lbh da trun lobi mlpak... mase trun je.. mak ai.. gamai gile owang register.. nasib bek sampai awal...

kat hostel aku sebilik ngan azad + member baru Halim Din 999 (bentong), Fareez bunga (gurun), aneet (same lak ngan name abg aku) (kedah (tataw ka mane la uhuhu))... Nas berjiran ngan aku... HAHAHHA X SEBILIK PADAN MUKE...!!!

da satle sume kat hstel aku trun bwah berkelah depan hostel... malu wei cz owang pandang je. tp slambe je la... buat2 mcm stdy kat overC... rase best lak...

(nh la hostel Unikl)

(nh la bilik aku... paling atas lavel 6)

6 comments:

Schizz said...

amboi...
berpiknik trus..
HAHAHAHAHA

epullani said...

ha 2 la.. baru stdy kat malaysia.. blom kat overC lagi 2...

Faaiz said...

sempoi epule...
hahaha...
akhirnyer ko ko dh smpi ke puncak.. :P

- mista dausz - said...

ok la tu picnic
jimat..masa tenaga wit
hahaha..

btw gud luck & all da best k

epullani said...

to faiz ngan yus...

thanx a lot... ;)

- mista dausz - said...

u r most welcome la epul

hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...