Friday, August 14, 2009

Melalak!!

Jumat = 14/o8/o9

sekali laie kami melepaskan gian..
berkaroke bersama.. walaupon tanpa ketiadaan hisham.. tp kami gagahkan jua kerana x dapat nak book dlu.. kami bergerak berempat je minggu nh tuk meeting (karok la tuh) bersama2 xsan, shah, dan azad...
so kami secara gamble trus bergerak ke RedBox Sogo selepas menunaikan solat jumaat.. gara2 gian teramat tuk berkarokek.. sesampai je trus aku jd member RedBox..
so senang la nak book siap2 leh la aku nak prektis suare pas nh kan.. hikhikk


kami amat berpuas hati hinggakan tekak kami hampir berdarah tuk menunjukkan kekuatan vokal masing2 ketika menarik lagu2 y tinggi..

9 comments:

PandaMerah said...

pergh
giler artist
ahahaha

epullani said...

ahahah of kos la..

~Rein~ said...

banggO~ ad0 org jgk ikut jojak den..:)

++...piCaSa-mE...++ said...

wah..srnknye ko melalak ye cipoi..hehehe

bhulat said...

kenapa over sgt si baju cekelat tu? den bagi tau puan aminah kang baru tau!!!

epullani said...

dy in - ceh.. tp dn x bebakat mcm kau la...

ana - ahaha sampai hujan guruh kilat la dek sronok eyh kami nyanyi.. ahkahkk

kak bet - ahah die mmg mcm tuh kak.. repot yo..
ahahahah

Azad Majid said...

Baru ROCK...

emak aku da tau da... xpe...

- mista dausz - said...

aku pun nk g sogo redbox rini..
giliran aku plak melalak..
:p

Pelampung Bocor said...

takpe baju cekelat... teruskan aktiviti bermoral nih... pas nih bole karaoke kat umah lak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...