Saturday, November 7, 2009

Exam ke?

Assalamualaikum WRTH...

Masuk minggu ni dah mgu ke2 kami d' UniKL exam.. tapii...!!

Aku nh.. mcm xde ape2 je.. boleh dok relek, main game, online Facebook, Myspace, ym n dok update blog lagi.. entah la.. kadang2 rase malas sangat2 nak mengulangkaji. xtahu lah kenapa. nak keluar rumah jenjalan malas cz nanti takot x sempat nek study.. tapi bile ka umah haram nak bukak note.. chanatekk perangaii..

Sem ini terasa sangat2 y aku banya main2 dr study.. nak merungut je keje. sampai bile..?
bile nak sedar dr kealpaan ini? adoii..

God plz bless me. I can't cheat to my mother that im really study in here. How if my pointer falling down from the old sem..? I will die in here (x_X!)


8 comments:

ThE cOpy suSU said...

wasalam...wah nampaknya saudara sedang berperang gan prasaan nie...

hmm masih menuntut lagi ye...truskan usaha saudara utk berjaya...

bukn mnggalakkan..tp kadang kala sedikit pembohogn akn mnjadikan org lain bahagia...betul ke?? tapi jgn lah selalu...bukn kita pinta pun..kadang2 kita dah rancang tok stdy..tp masih ada kekangan...dari dlm diri mahupun luar...so hadapi semua itu dgn baik..agar apa yg kita rancang utk hidup ini dapat berjalan dgn lncar..insyaallah..

teruskan berusaha utk keputusan yg cemerlang kelak...

Leeya Hezlin said...

cipoi..study la cipoi...ehehehe..tp klu ko jns yg sng catch up,bce sikit pn mst msuk pny..wish u gud luck n all da best k.

epullani said...

kopi susu - entah la.. xtaw nak kate mcm mane..
bosan2 je la..
ahahahah

ana - insyallah.. kau doakan aku ye..

yusuf mujahidin ™ said...

bro, baik stadi...
nyesal kang..

cm aku nih..huwaaa

BIDADARI KECIL said...

jgn dgr hasutan syaitan..chaiyok2 epul..study2..:)

epullani said...

yusuf - ye ngah study la neh.. measehh ye :)

zarina - tengs.. dah shaitonn shohh..shohh.. jauh2..
owang nak study neh

qila said...

huhu..kwn ku..nmpaknyer kamu tertekan lately ni...jgn tensen2..study je..psl mak kamu tu xpe..sy bley tlg gtau hal sbnr kt dier...hahahaha...gud luck..:P

countess_anne said...

salam shbt ku y mulia...

kemana shj kamu menghilang..
tiada di sini,
tidak di fb,
apatah lg ym..

=p
ape pon, aku mendoakan kebahagiaan bt kamu,
dan semoga kamu sihat2 shj..

salam,

shbtmu,
nad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...