Saturday, April 24, 2010

bad day ~

semalam bersamaan 24/04/10 adalah merupakan hari malang buat aku.

selepas sembahyang jumaat ketika hujan mula turun renyai aku ngan azad terus bersiap ke sogo untuk ke kelas vocal (karok) d RedBox.

masa da nak sampai sogo azad bg taw aku de polis saman moto pasal parking kat depan komplex pertama tuh.. aku pon buat tataw je la.. lantak la.. padan muka (kata hati ku)

smpai je d sana hanya Chenad ngan Nandang je y da sampai dulu, pas tuh mat pulak sampai.

bila da smpai waktu kami pon masuk la ke kelas kami bilik bernombor 45. Amat seronok kami melalak tnpa menghiraukan keadaan cuaca d luar... aku mendendang kan lagu tinggi dan rendah, pelbagai irama, sampai time aku mendendangkan lagu FarahDhiya "bertahta d hati" (male version) amek kau.. part tinggi aku tarik terus xde suara.. sakit tekak terus. pas tuh amek lak lagu NewBoyz "meraung" (lagu kebencian Azad) huhuhu.. best woo bawak lagu tuh karok.. lagi bertambah sakit tekak..

bila dah habes nyanyi kami pon bersurai la dan mungkin akan datang balik ke next class pada hari dan waktu y sama.. (nanti CeNad book lagi taw)

sampai je ka moto hah.. ade surat cinta dari abang PRDM.. surat saman gitu.. adoi la..

selama neh aku parking kat tempat tuh xde palk kene.. hari nih jugak la kene.. mmg la malang nasib badan..

rm70 gak nanti terbang tuh.. hoooooooo.. 1st time kene saman ngan abang Polis..

sangat malang
selepas ketiadaan suara kene pulak saman..
ni pon menaip dalam keadaan suara serak seksi gitu..

sekian~

6 comments:

ThE cOpy suSU said...

hahah aduhai...entry kali nie agak lawak ye...sape la suro kamu park kn tmpat yg xleh parking..kan dah...
heheh kesian...tp slah sndiri..so tnggung la ye saudara...hahah
~next time park tempat len lak...

yusuf mujahidin ™ said...

haha..parking a kt tepi odeon tu
byr rm2 je...dr kne saman rm70..hehe

bleh 2 kali masuk redbox tu bro

epullani said...

the copy susu - hahaha xde la.. selalu parking kat c2 ok je.. just letak kat lua ckit je dr petak kunin.. tuh pon kene parking..

yusus - haa dlu slalu paking ka depan cambell tuh ek.. rm 2 kan.. pas tuh da bukak cimb parking ka depa tuh je.. free.. huhuhu

kalo pakai student kad bole karok 7 kali taw

countess_anne said...

epul: ok akan di ingat pesanan itu.. mggu ni karok lg ke.. nk booking awal2.. hahah :) heaven lau dpt karok 7 kali :)

GhAdEsSpUrPLe-Lia- said...

ooo time neh ko tak ajak aku punhhhhggg

epullani said...

hahah tgu sem depan je la nok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...