Sunday, May 24, 2009

Smelly Bad... 1

hari khamis ari tuh aku g la terminel one shopping complex seremban. (penuh aku tlis tuh.. jgn de y keliru lak ngan terminel one bas tuh taw) nak beli dvd video converter... pas tuh beli la dvd game street fighter skali.. habis Rm36.

kua je kedai cd aku pon trus la ke kedai buku.. capai buku maskulin bari.. Alamak..! Apo? baru da kua lak.. hadoi la.. nape cepat sgt kua nye.. y lame pon x habis bace lg.. so nak x nak tpakse la aku beli.. habis lak Rm 11.

sebelah kedai buku de lak kiosk McD.. hadoi la nampak ak Sundee cornetto.. habis Rm5
pas tuh dok mlpak kat tange sensowang sambil menikmati Sundee Cornetto. layan la.. owang pandang je aku makan.. jeles la tuh.. hoh.. g beli la..

habis je menikmati askem tuh trus aku bertindak ssegera ke parking moto dan terus merempit balik ke kg... x saba kot nak install game ngan vdeo converter tuh..
sampai je d rumah aku trus bukak laptop baru berjenama Dell studio model 1555 limited edition.. (promo)

tup2 da install de virus lak kat keygen.. hampeh je.. so x ley la install..
pas tuh try la at pc kene transfer lak virus baru ley install menatang tuh..
tup2 kene format pc cz virus da blog antivirus aku.. hadoi la...

aku install game lak kat dlm tuh tah tulisan ape2 la... n banyak y taley install..
y bole pon mcm game kat arcade game tuh..
kena kencing je aku ngan cine tuh..

what tha poor of me...
hooooo :(

5 comments:

countess_anne said...

woit... huhuhuhu cam penah dgr je kes ni... hohohhohoho
tipah tertipu...

epullani said...

mg kene tpoo... hadoi la...

Budak Pensel said...

la...xde keygen camner nak install game..Antivirus memang attack keygen. sebab ade keygen la pirate leh idop. idop epul..haha

Azad Majid said...

laptop kau tu x cukup power... beli lain la... baru punyer... x cukup baru tu

epullani said...

ala cine tuh tipoo aku la...
kowang jgn mudah terpengaruh... (cover)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...