Monday, June 29, 2009

sakit perot aku!!!

Kentut nh kadang2 elok utk kesihatan..
tp kadang2 boleh manjadi peghibur padan teman2 y kesunyian
kadang2 boleh memberikan penerajang maut pada teman akibat membuat lawak x kene pada keadaan dengan bau x amat2 tidak menyenangkan..
khas buat tatapan azad dan fareez y sering berlawan antara 1 sama lain untuk secebis kemenangan...



hentah la..

8 comments:

Nurul Fazzliana :) said...

haha..
lily saket pwot tengok.. :D

epullani said...

uit.. lily pon da de blog ek. huhuhu

Nurul Fazzliana :) said...

haha..
baru jek aktif..
tu pon coz kawan kat arab na keep in touch.. :)

epullani said...

uit.. mbe ka arab.. heheh...
jauh ek

hudaradzi said...

ni yg wat aku gelak gile2 ari tu..
ngok lah kau pul... prutttt opsss...

hudaradzi said...

ni yg wat aku gelak gile2 ari tu..
ngok lah kau pul... prutttt opsss...

Budak Pensel said...

bila anda post video ini, saya ketawa.

anda sungguh pelik la epul

Azad Majid said...

rindu ngan kentut aku la tuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...