Saturday, June 6, 2009

Result da keluar...!

Cuti2 nh kadang-kadang seronok.. kadang2 x seronok... kadang2 tengah2... (antara seronok ngan x soronok la kan...) tambah2 lagi ngan cuti skolah nh... dengan banyak nye undangan kenduri kawen, berindoi n kekah, doa selamat la betunang la.. ape2 la..
adoi la... letih nak g... + + lg kalau kenduri tuh kene serentak lak dalam sehari 2.. letih la sangat...

Tp dalam2 bercuti nh di kejut kan ngan berita mengejut... aku pon tekejut gak dengar berita hi... cz khamis ari tuh aku g semban.. konon nak bayaq bill tepon... sampai2 je kat jj tu meera call aku kate berita nh.. RESULT DA KELUAR...!!! JENG... JENG... JENG... mak ai.. cuak aku.. die dok tanye result aku brape.. mane la aku taw cz aku x cek laie kan... cz beberapa hari sebelum tuh aku da cek tp xde ape2 laie...

So nak menyedap kan hati aku cube2 buat xde ape2.. cz malas nak g cc. wape kat rumah de tenet kan.. so x sabaq2 la aku nak balik kg nak cek result.. malam tuh punye la banyak msg masuk tanye n bg taw result da kua n sambil2 tuh dok cucuk la skali kan tanye result aku mcm mane.. huhuh de y aku klentong kate dapat dekan.. de y aku kate x cek laie je... hohohoho...

Esoknye pagi2 aku rempit dari seremban ke Sri Menanti smate2 nak cek result slepas aku hantar kak long aku g pejabat pos kat dalam jj tuh.. kol 10 da g jj..hehehe...

Ok la result.. agak memusakan la... walaupon x trcapai target.. x dapat mcm afiq pon xpe la. janji dekan.. tp hajat x kecapaian.. by da way syukur banyak2... x repeat suda...

(tu la dulu owang banyak blaja kamu banyak main. Rasakan...)

5 comments:

Lynda said...

2 la ko byk main lagi...!
brpa pointer ko..!
ko kn pndai...msti tinggi kn.he3

epullani said...

result saya x segempak anda...

bhulat said...

tak pe lar...bleh tamatkan contract pembunuh lipan professional with immediate effect...

Lynda said...

result saya blh la tahan..terima je pe yg dpt wlupun trjatuh cikit...

yer2 je result ko xgmpak...tah2 gempak dari haku!

epullani said...

Kak Bet - mekaseh ye.. x lame laie tamat la kontrak tuh.. huhuhuhu...

Cik Lynda - heheh tuh la banyak memain.. kan da jatuh result..
alalllaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...